talerze z trzciny cukrowej

Jednorazowe talerze z trzciny cukrowej to doskonały wybór dla osób urządzających piknik i przyjęcie na świeżym powietrzu lub w terenie. Stanowią idealne połączenie trwałości i elegancji. Talerze z trzciny cukrowej sprawdzą się też w firmach cateringowych, restauracjach, kawiarniach, food truckach, barach i wielu innych lokalach serwujących potrawy na wynos. Stanowią one doskonałą alternatywę dla naczyń tekturowych lub papierowych.

Czym się charakteryzują talerze wykonane z trzciny cukrowej?

Naczynia ekologiczne są w 100% wykonane ze składników pochodzenia naturalnego, beż żadnych dodatkowych substancji. Dzięki odpowiednim certyfikatom i atestom mamy gwarancję, że nie szkodzą ani zdrowiu i są przyjazne dla środowiska. Wręcz przeciwnie, są odpowiednio przystosowane, a zarazem bezpieczne w kontaktach z żywnością. Ekologiczne talerze z trzciny cukrowej nie przemakają i są niezwykle odporne na działanie wysokich i niskich temperatur. Posiadają wyjątkową neutralność, dzięki czemu naczynia biodegradowalne są całkowicie neutralne pod względem zapachu potraw na nich serwowanych.

Chcesz żyć w zgodzie ze środowiskiem? Wybierz talerze z naturalnych surowców!

Talerze z trzciny cukrowej uzyskuje się dzięki włóknom, które stanowią pozostałości z trzciny po ekstrakcji cukru. Na rynku istnieje szeroki wybór naczyń stworzonych z trzciny cukrowej. Ten rodzaj talerzy ma swoje wygodne zastosowanie. Można je bez problemu przechowywać w lodówce, a następnie podgrzewać w mikrofalówce, czy piekarniku. Wybierając naczynia z trzciny cukrowej, dodatkowo budujesz swój wizerunek osoby świadomej ekologicznie, dla której dobro naszej planety jest najważniejsze.

Dlaczego warto używać naczyń biodegradowalnych?

Wszystkie naczynia biodegradowalne posiadają swoje szerokie zastosowanie. Talerze z trzciny cukrowej sprawdzą się zarówno w użytku domowym jak i lokalach gastronomicznych, podczas cateringu na przyjęciach, piknikach i innych zorganizowanych imprezach. Można ich beż żadnych obaw używać do potraw zimnych, gorących, mokrych i oleistych. Posiadają wysoką trwałość i nie przemakają. Na rynku istnieje duży wybór talerzy z trzciny cukrowej. Są one dostępne w kilku wielkościach, co pozwala na wybranie odpowiedniego produktu do indywidualnych potrzeb. Dla osób bardziej wymagających znajdą się także modele w różnych kolorach i kształtach.

[Głosów:0    Średnia:0/5]

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here